Mellemlanding

Det der med at tiden går hurtigt, det er altså noget snyd når man holder ferie! Shit, hvor gik den uge i Italien hurtigt. Og vi har lavet en aftale: At vi simpelthen aldrig tager derned i SÅ kort tid mere. 6 dage er bare ALT for lidt.

Mine forældre er kommet det samme sted i Italien i 28 år (det kom de lige i tanke om i år…). Det er en lille by i Norditalien, som nogle af deres gode venner har introduceret dem til, vennerne kommer derfra og har familie i området. Da de kom i år, hang der er et banner på den lokale bar: Benvenuti Marianne e John! Så man kan vist godt sige, at byen her er deres andet hjem 🙂 Min søster og jeg er kommet dernede siden vi var børn, og kender stedet og menneskene rigtig godt, og selvom vi ikke kommer der så ofte som vores forældre, så er det stadig et rigtig glædeligt gensyn!

I år skulle Irma selvfølgelig møde Sequals, og det har været SÅ godt. Hun har smovset i god pasta, masser af is, grissini og lidt for mange småkager, som hun fik stukket i hænderne når hun charmede de børneelskende italienere! Hun ved nu godt hvad ordet biscotti betyder… Og vi har haft en uge med vinudflugter, grappasmagning, afslapning i haven med soppebassin, ture igennem byen og ren og skær nydelse. Eneste reelle klage var som sagt vores egen fejl: Turen var alt for kort!

Vi ankom til Amager i går aftes og var bare så bombede, Irma var for træt til aftensmad, og sov alligevel næsten 12 timer på halvtom mave…Og manden og jeg gik i seng med hver vores bærbare, og læste blogs, mails og alt det andet, som ikke er tilgængeligt på ferie. Dagen i dag er grå og våd, og er i det absolut lave og praktiske gear. Tøj er blevet vasket, køleskabet skrubbet (nogen havde glemt at tømme det ordentligt inden ferien…ups), og alt det legetøj som Irma ikke har set i en uge er fundet frem og blevet leget med…

I morgen tager vi turen vestpå, hvor mandens tjekkede svoger har sørget for at parkere en lånebil i Kolding. Vi skal besøge familie i det jyske, være i sommerhus og forhåbentlig både se dyr og slikke lidt sol, nu må vi se. Håber I nyder sommeren derude!!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s