I mellemtiden

Ville faktisk rigtig gerne fortælle om Irma, der har fået nye gummistøvler, og praktisk talt ikke vil have dem af, nogensinde! Og også lidt om, at hvis vi beder hende om at synge en sang, så går hun glad i gang med at digte synge og danse. Jeg ville også gerne – malende – fortælle om at hun sked inde i sofaen i går, fordi hun gik og tullede nøgen rundt efter badet, og sløv mor ikke lige gad at tage kampen om bleen i tide…

Men jeg er bare så træt og sur for tiden, at jeg er ved at brække mig – over mig selv altså. Jeg VED jeg er en pest at være sammen med herhjemme, særligt når Irma er blevet puttet, for så behøver jeg ikke længere præstere overskud (burde nok forsøge inden manden vil skilles…) Jeg skyder skylden på hormoner, PMS og pisselorte regnvejr. Men det med vejret går ligesom ikke – vi skal ikke flytte til et solbeskinnet land og efteråret er lige om hjørnet. PMS’en er jo netop præ-noget, så det burde jo ligesom også gå over. Og hvis jeg så endda havde noget hormonelt at rase over, men ikke engang dét kan jeg prale med! Jeg lukker ned for onsdagen, og håber på bedring i morgen… Krydser fingre for ikke at blive kaldt i statsamtet inden da…

2 thoughts on “I mellemtiden

 1. Treat yourself to something nice M!!! Ved godt det med at købe sig selv ud af ‘krisen’ ikke altid er vejen frem, men du lyder til, at du lige trænger til lidt selv forkælelse.. Sâ bare en lille ynglings ting, mâske endda bare et vingummi jordbær! Hâber det snart gâr over igen:)

  Knus L – i sommerhus for 4 dag i silende regn, men nevertheless bader vi ufortrødent hver dag:)

  • Tak for dejlig kommentar, Louise. Tror du har ret, der må lidt shopping til – lidt…
   Regnvejrsbadning lyder nu ikke helt skidt 🙂 Håber I har det godt, alle tre!
   Kram

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s