Ikke alene…

Nogle gange er det rart at andre er lige så sure som en selv… Næste gang håber jeg, at jeg kan skrive mere vredt end det selvmedlidende makværk, der kom ud i går.

 

Reklamer

2 thoughts on “Ikke alene…

  1. Du er ikke alene…. En dag var mine to børn på hhv 1+3 år så irriterende (og jeg var så irriteret?!) at jeg måtte slå min knytnæve hårdt ned i gulveti desperation mens jeg råbte at de var irriterende… desværre gjorde det rigtig ondt i næven, og de søde børn grinte og grinte over det. Det var ikke noget stolt øjeblik i min karriere som mor!

    • Åh, det lyder da også vildt provokerende faktisk – også selvom de er så små! Jeg har dog lige læst “100 hemmeligheder om at være mor” (af Maren Uthaug), som er små hemmeligheder/anekdoter fortalt af danske mødre, om mere eller mindre grumme ting de har gjort i deres mor-karriere. Da jeg havde læst den (og det tager max en time!!), sad jeg tilbage med en jeg-er-verdens-bedste-mor-følelse, på trods af raserianfald og råben af 1-årig på samvittigheden. Den kan lånes på biblo 😉

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s