En af de morgener…

Morgenen startede tidligt, og Irma vågnede op med gennemtisset ble og natdragt – og opførte sig som om nogen havde tisset på hendes sukkermad…

Irma og jeg havde planlagt visit hos Mormor mens manden havde lørdagsvagt, og jeg tror det var en god beslutning – hvis ikke min mor havde ageret buffer i dag, var Irma nok blevet sat på gaden… Kort fortalt var vi alle tre godt tvære da Irma og jeg tog ud af døren, og allerede på vej ned af Polensgade blev jeg en smule mere sur. Fordi jeg en tand for sent opdager en hundelort midt på fortovet. Klapvognens forreste hjul er godt smurt ind… Metroen kører lige for snuden af os og jeg begynder at indse at det bliver svært at nå bussen. Da vi så også misser den næste metro, er chancen helt passeret. Da vi lander ved Fields opdager jeg til min store rædsel at Irma har tabt sit kæreste eje: Muh-muh!! Pistforsvundet et sted mellem indre og ydre Amager. Crap!

Jeg trøster Irma (læs: nok mest mig selv…) ved at dele en kanelsnegl med hende mens vi venter på den næste bus – og har klikket hende ud af klapvognen så hun kan suse lidt rundt i konditoriet. Først på vej ud af centret opdager jeg at mine bukser er smurt ind i glasur og remonce, og Irmas leggings er smurt med hundelort, fra det før-omtalte forhjul… great!

Resten af dagen er gået med en datter, der har haft uforudsigelige humørsvingninger – har bl.a. kastet sig skrigende på gulvet fordi jeg ville hjælpe hende af med jakken… Enten er hun ved at blive syg eller også MÅ der være en anden logisk forklaring! Dagen i morgen skal indeholde langt mindre drama – ellers sætter jeg mig selv på gaden… Og skammer mig slet ikke over hvor meget jeg nyder stilheden lige nu 🙂

Reklamer

6 thoughts on “En af de morgener…

 1. Hmmmm, der er nok en der kan fornemme morens dårlige humør…
  Det er træls som humør kan forstærkes af småting, det med hundelorten havde bare været irriterende på en god dag – ikke det der kan vælte læsset 🙂

  • hehe, ja det kan selvfølgelig være at Irmas opførsel er min egen kortluntede fejl… altid dejligt at gå rundt med den…

 2. Ha ha ha ha ha ha 🙂 Sådan nogle dage har vi alle haft. :-D. Heldigvis ryger de dage ganske stille i glemmebogen. Det er befriende at læse om din ;-D.
  Jo ind imellem er mine unger også til salg til lavestbydende – faktisk følger børnepengene med, hvis de bare tager dem, mens de skriger…. Min eneste medicin mod ikke at sælge dem – er når blodtrykket ER dalet og man har indtaget “det-er-så-synd-for-mig-slikket” og ungen har sovet en times tid. Så gå ind og betragt dem. Små børn ligner heldigvis engle – ellers så var de nok givet bort noget oftere….

  Det er lykkes Rasmus en gang at tage til forårskoncert på hans arbejde og stå oppe på scenen – dirigere skolens unger, mens han havde en stor havregrødsplamage på baglåret… Jooo man bliver distræt/træt når man har små sure unger….:-)

  Håber at Irma er gladere imorgen 🙂 Det fortjener I 🙂

  Knus Mette

  • Kære Mette
   Jeg har nu billeder af Rasmus iført havregrød – hehe, og så tilmed på en scene! Flot 🙂 Det VAR en bedre søndag end lørdag, heldigvis!!

 3. Åhh i stakler, men håber på en bedre dag for jer alle i morgen. Der starter tør for Irma og med et kæmpe Irmasmil der smitter alle hun møder. Kram og godnat

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s