Om pauser

Jeg er hjemme med en syg datter i dag – hun er så helt afsindigt snottet at hun lyder som en overvægtig, ældre mand når hun trækker vejret. Humøret fejler sådan set ikke noget, der er bare permanent 11-tal under næsen… Irma vågnede halv 5, frisk (altså bortset fra snot og hoste..) og klar til en valgdag! Og eftersom manden for to uger siden blev hjemme med skoldkopperne, var det min tur i dag – selvom det ALTID er dårlig timing med arbejdet.

Så med andre ord har jeg været vågen i MANGE timer, og nu hvor Irma sover til middag burde jeg nok i virkeligheden tage en lur. Men det er her jeg fejler, for der er altid lige 117 andre ting jeg hellere vil. Mine forældre kommer til middag i dag (ja, de medbringer selv maden, så er det jo ingen sag at have gæster på besøg!), så der må godt være lidt mere ryddeligt end på en normal torsdag… Jeg har længe gået og ruget på lidt til bloggen, så det ville jeg også hellere… Gulvet burde også lige vaskes, og jeg kunne også lige sætte en vask over. Og så var der lige den serie på DR: Damages, som jeg også gerne liiige ville se det seneste afsnit af. Og hov, valget skal man jo også følge med i. Jamen, det er da tydeligt for enhver at søvn kommer sidst i køen! Og det er jo ikke bare i dag, men faktisk hver gang Irma skal sove til middag – herhjemme altså… Og lige nu har jeg faktisk allermest lyst til at gå ind og bygge et nyt duplo-hus til Irma, så hun kan vågne op til noget fedt.

– Faktisk må jeg jo sige, at jeg synes det er SÅ godt vi har købt alt det duplo til Irma. Men spørgsmålet er jo om det i virkeligheden var til Irma… Sad og byggede en lufthavnsting i morges, og blev en lille smule irriteret da Irma skilte den ad… så er det altså på tide at holde en lego-pause…

Og til alle jer, der endnu ikke har gjort det: Husk at stem! Jeg stemte i formiddag: Svøbte snottet pige ind i 8 lag tøj og begav mig mod Sønderbro Skole. Irma synes det var en fest med alle de tit-tit-muligheder der er i sådan en gymnastiksal med 30 båse med forhæng… Sikke en fest! Og jeg nåede at undre mig over hvem der har bestemt, at de forhæng skal være blå, er det ikke diskriminerende?.. God valgdag til alle – jeg har fulgt min venindes opfordring og lagt bobler på køl, så vi kan fejre når skuden vender 🙂

5 thoughts on “Om pauser

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s