Dagen derpå!

Himlen er blå, solen skinner, vinden har lagt sig – selv vejret synes at Danmark har foretaget det rigtige valg. Da jeg cyklede på arbejde i morges, var jeg lige forbi et supermarked og købe lidt ind, synes at mine kolleger skulle møde til et rødt bord. 🙂

Men bortset fra det er Irma stadig syg. Og i går aftes var hun så fuld af energi fordi hun ikke havde haft sin vanlige gang i vuggestue eller på legeplads, at det næsten tog hende en time at falde i søvn, både til middag og i går aftes. Så når hun vågner må vi lade snot være snot, og drøne ned i gården og hoppe omkring. For at aflive lidt af hoppebolds-effekten til i aften…

Nu starter weekenden, med afslapning, hyggelige aftaler og kølige bobler – jeg var nemlig for træt til at drikke dem i går aftes… God rød weekend til alle, glæder mig til at blive en bedre medborger sammen med jer alle sammen 🙂

4 thoughts on “Dagen derpå!

  1. Lækkert billede med nogle flotte røde farver. Du er da en sød kollega også:)

    Håber i får en frisk Irma til en god weekend

    Kram Pauline

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s