Det der motion

Var i Netto i går. Og rent spontant kom jeg til at købe et sjippetov. Jeg kan rigtig godt lide at sjippe, men glemmer i sådan nogle situationer, at vi ikke bor i hus, og at det er temmelig uforskammet at give sig til at hoppe ivrigt når man har underboere… Og det der med at stille sig ned i gården og sjippe, ja, det sker så ikke, vel!? Så nu har jeg altså for 20 kr ubrugeligt motionsudstyr liggende inde i bogreolen… Ja, det går jo ikke strygende med den motion der. Var faktisk kommet fint i gang med at svømme, men der er jo lige en ting med svømning…hvad er det nu?… NÅJA!, det er jo skidekedeligt!! Så efter tre gange i bassinet, har jeg faktisk ikke kunne hive mig selv op til at tage derned igen.

Jeg prøvede på den anden side af sommeren at invitere nogle tøser (praktisk talt alle dem jeg kender…) til at lave en slags dansehold. Bare sådan noget med god/sjov musik og fri dans, men rigtig mange af dem mente ikke de kunne danse uden sprut i blodet – og så ryger det med forbrænding af kalorier lidt ud til højre… Jeg kan nu godt forstå dem faktisk, men synes jo bare det kunne være en sjov måde at være sammen på. Nå, så med andre ord er jeg tilbage til 0-stadiet og har stadig ikke fundet DEN motionsform jeg godt gider. Og uden at ville snige mig udenom, så synes jeg altså heller ikke det er helt nemt at tilrettelægge når man har en lille trold, man også godt vil være lidt sammen med.

Nu er der åbnet et spritnyt fitnesscenter helt utrolig tæt på hvor vi bor, og jeg tror jeg må give det en chance. Det går jo heller ikke at have en mand, der er gået totalt i træningshopla, mens jeg selv prøver at blive danmarksmester i lange baller… Tænker at der inden ret længe kommer en temmelig synlig uligevægt lige hvad det angår…  Men sig lige til hvis der er nogle der vil med, er ikke sikker på at jeg tør gå til det der power zumba selv…

Reklamer

10 thoughts on “Det der motion

 1. Jeg ville gerne power zumba med dig, men her kniber det også lidt med tiden. Var ellers begyndt at svømme med en veninde en gang om ugen. Og det var også virkelig hyggeligt, undtagen at når vi fik svømmet, så fik vi jo ikke snakket så meget og omvendt. Altså mest sjovt når man ikke rigtig fik lavet noget… Min mand er nemlig også gået i træningshopla og jeg føler mig også lidt bag om dansen…. Har også købt sådan en fitnes hulahopring. Den står så også bare og glor det meste af tiden. Men hvis du finder på noget så sig endelig til!

  • Åh, der er bare ikke noget mere provokerende end indkøbte motionsaggregater, der tilmed skal støves af! Hrmpf!! Jeg siger til hvis jeg finder den gode løsning 🙂

 2. Jeg kan kun anbefale Mette Blochs bog “Vind med vilje”, der er nogle rigtig gode træningsplaner i. Derudover så jeg et klip med Vicki Berlin i Aftenshowet, hvor hun fortalte, at hun have tabt sig 11kg ved at bruge en Michael Jackson dansewii hjemme i stuen. Det så ret sjovt ud

 3. Åh, det satans motion. 😉
  Jeg har selv lige meldt mig ind i fitnesscenter. Jeg har selv en datter, så jeg kan ikke bare lige suse afsted uden at ha’ vendt det med ham kæresten der, så derfor har jeg simpelthen bare valgt at tage afsted alene. Man kommer jo nok til at snakke med nogen. Og sørme ja, idag var jeg afsted til feminess for første gang, og de andre kunne godt snakke.
  Så jeg vil bare sige, go for it. Alene eller ej. 🙂

  • Fedt at du havde en god oplevelse Camilla. Nu har jeg også været nede og booke en prøvetime i det her nye center, så er der ingen undskyldninger mere. Tak for indspark 🙂

 4. Kan du ikke sjippe på et underlag som tager larmen fra hoppet og sjippetovets svirpen. Du skal sikkert prøve dig frem, men man skal sikkert bare være lidt opfindsom og så er den klaret med indendørs sjippen 🙂

 5. Var med Folke ude og høre jazz søndag (eller han var med mig… eller vi var sammen), og den første tone var knap slået an, før han rejste sig gav mig hånden og sagde: skal vi danse mor? Og så dansede vi i en hel time. Fik lige lov at sidde ned til et enkelt nummer, men så var det op igen. Jeg kan love dig for at vi begge to var gennemblødte af sved da vi var færdige. Og det var hyggeligt at være ude med min lille gentleman. Nå men det, jeg ville frem til er at det foregår rimeligt tit. Og hvis man melder sig ind i børnejazzklubben, så kan man komme ind til halv pris (sådan et sted mellem 20-50 kr.) og det er bare mere ok at danse grimt (uden at være fuld) når man gør det med sit barn.
  Anbefales 🙂

  • hehe, det lyder som skøn motion Marie. Har lige været inde på klubbens hjemmeside, og det ser ud til at være nogle hyggelige arrangementer. Tak for tip (også til os uden små gentlemen i huset…) 😉

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s