Ejerfornemmelser..

Her går jeg og synes, at jeg er et stort og rummeligt menneske (bortset fra når det gælder politik, her er jeg bare ikke spor large!!), og så er det alligevel overhovedet ikke rart når det viser sig, at jeg tager grueligt fejl. Og at andre mennesker tilmed har så uendeligt meget ret, helt ærligt!

Nu har Irma, siden hun blev født, været morsyg, bigtime. Og jeg har brokket mig over det et hav af gange! Men når vi lander hjemme i gården nu efter en dag i vuggestue, spørger Irma som det første efter far. Og da manden i dag kom sent hjem pga. aftenvagt, nåede den lille fis at spørge efter sin far ikke mindre end fem gange! Hver gang hun hørte nogen på trappen. Jeg kan lige så godt glemme at putte hende før hun har sagt hej til ham – og han blev da også modtaget med kram og kys.

Og 99% af mig synes det er fantastisk! For dem begge to faktisk – og egentlig også for mig og min frihed. Og så er der det lille gram af ubehagelighed, der bare gerne vil have min lille mus for mig selv… Slap dog af, kontrolfreak!! Hader når andre mennesker har ret…

2 thoughts on “Ejerfornemmelser..

  1. Jeg ved ikke om det hjælper – men det er helt naturligt og har noget med alderen at gøre. Hun er nået til den fase i, hvor hun er i stand til at adskille sig selv fra dig og at I ikke længere er en symbiose. Med den nyfundne erkendelse er hun så ved at finde ud af at John også er et individ…

    Hmmm – nyd det nu, når det er midt om natten at hun råber faaar ;-D. Så kan du skubbe til John og derefter lægge dig om på den anden side :-D.

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s