Syg med barn

Når man nu mærker snerten af dårligdom, er det måske ikke verdens klogeste ide, at fylde kroppen med gift (læs: øl, øl og mere øl…). Efter et brag en fredagsbar i fredags, tog jeg bussen til Vestegnen og hentede Irma hos morfar. Barnet havde opført sig eksemplarisk, ikke et piv havde der været fra hende, og 11 timers nattesøvn uden pauser. Jeg havde det dårligt, mildt sagt. Sad i 500s og messede: Du-må-ikke-kaste-op-Du-må-ikke-kaste-op-Du-må-ikke-kaste-op… Og en indskudt bemærkning: Jeg forstår ikke forældre der har dårlig samvittighed over at få barnet passet, for det var da snarere tiden med sine forældre på den tømmermandsramte lørdag, vi skulle have det skidt med! Irma kom direkte fra forkælelse og opmærksomhed til Lille Nørd på repeat… Stakkels barn!

Men da jeg så vågnede søndag og havde det mindst lige så skidt som dagen før, havde jeg godt nok svært ved at erkende, at jeg var blevet SÅ gammel at to-dags-tømmermænd var noget jeg skulle til at døje med… Held i uheld vågnede jeg i går med feber, hovedpine, kropssmerter og en løbende næse! Det er på ingen måde fedt at være syg, men er dog alligevel tryg ved at min krop prøvede at fortælle mig et og andet i søndags… I dag går det heldigvis bedre, hovedet er stadig i oprør, hosten er taget til, og kroppen værker – men feberen er væk!!

Det er ligesom om at Irma kan mærke at jeg er lidt mere off end normalt, for hun kravler MEGET mere på mig end normalt. Hun skal sidde på skødet nonstop, vi skal læse, det er mig, der skal skifte tøj og ble, og det er mig hun kalder på når hun gerne vil op fra sin seng. MOOOOOAARRR!! Hvorfor skal det skide F være så svært at sige??? I dag har manden aftenvagt og jeg skal bevæge mig ud i verden og hente Irma, og jeg er sgu lidt loren ved det. De næste to aftener har manden ligeledes arbejde der skal udføres, så aftenrutinen udføres af alenemor med nedsatte kræfter – satser gevaldigt på at bacillerne forsvinder fra min krop inden længe, UDEN at tage bolig i en anden herhjemme!

4 thoughts on “Syg med barn

  1. Puh, jeg føler med dig. Nogen gange føler jeg næsten at Folke er som et vildt dyr der går efter syge og sårede. Så snart man er træt eller syg så er han bare ekstra på. God bedring du!

  2. Søde Mulle! Kender det alt for godt. Intet i vejen med Lille Nørd non-stop!!! Husk at de lærer noget om dyr!!! ;o)
    Og så vil jeg bare lige sige TREO…..indeholder også koffein, ikke at forklejne effekten, når man er halvsyg/mast og ikke orker mor-mor-mor-mor-melodien!

    Ok…..ikke at jeg ikke ÆÆÆlsker mit barn, men altså kan har jo lov til at være træt i sin grundvold nogle gange….ik??

    Møsss fra den tykke ;o)

    • Hej Sillen, og jo, nogle gange må det være okay når der blir råbt Mooooaar, så er det faren der hopper… Tak for treotip 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s