Mangler ord..

Hvad kalder man de kvinder, som man snakker djævelsk godt med hver gang man ses, svinger med på et dansegulv, griner med af de samme ting, er på kram med, har gode diskussioner med, og som man bliver tryg når man genkender i en forsamling? Ja, normalt ville jeg kalde denne person en god veninde, men i dette tilfælde (og ja, jeg har én særligt i tankerne, men jeg har faktisk flere som jeg kan nævne dette om), har jeg aldrig besøgt hende derhjemme, jeg kender ikke hendes familie og ved ikke hvordan hun ser ud uden makeup. Lige det der med makeuppen er dog ikke en nødvendig faktor jeg noterer ned før jeg kan kalde nogen en veninde, det er bare ofte sådan virkeligheden er…

Men hvad kaldes sådan en person? For jeg tror ikke hun tænker på mig som en veninde (og det plejer faktisk også at være et ret væsentligt parameter…), og jeg ved heller ikke om vi bliver tætte på den måde – nogensinde. Men samtidig synes jeg jo også hun er mere end en bekendt. Bl.a. fordi hun trods alt har set mig tude mere end én gang (her er igen en faktor, som temmelig mange kan sætte kryds ved…hrm hrm, tudemarie…). Så jeg mangler et ord, og jeg vil allerede nu gerne afvise alle former for Paris Hilton BFF-agtige ting!! For jeg er dog trods alt 32 og bor på Amager – AKA: temmelig nede på jorden!

Mens I alle sammen grubler over det (sæt igang!!), så kan jeg fortælle, at jeg i denne weekend har mødt helt vildt mange fede mennesker! Både en masse af dem, som jeg uden problemer kan omtale som virkelig gode venner, dem som jeg altid bliver glad for at (gen)se, og heldigvis også en masse spændende folk, som jeg aldrig har mødt før. Jeg har været på Fagligt Landsmøde med min fagforening, en event der bliver holdt hvert andet år (jeg skrev faktisk også om det sidst…), og som i år havde temaet: Digitalt Indfødt. Der har været oplæg lige efter mit hoved, om online identitet, identitetsøkonomi, gadgets, antropologiske vinkler på emnet, om indie-spil og meget mere. Hovedet er propfyldt med inspiration, og tanker om alle de samtaler jeg har været med i henover weekenden.

Nu skal resten af søndagen nydes – mens jeg venter på at I knækker ordgåden for mig, tak – og jeg laver armbånd med Irma, mens manden gør klar til hjemmelavet pizza. Familieliv er skam slet ikke så tosset 🙂

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s