Mandag, mandag, mandag…

Mandag har aldrig rigtig været nogen favoritdag – hverken hos mig eller ret mange andre. Arbejsdagen bliver som regel lidt kaotisk, pga uplanlagte opgaver, brandslukning, hastemails og ting der er blevet glemt over weekenden. Det blæser som regel også lidt mere om mandagen end de andre dage – og i dag mødtes druknede mus på cykelstier over hele byen…

Irma er også ret mandagsagtig: der er lidt mere modstand, lidt mere ulvetime, lidt mere kamp. Og jeg glemmer det uge efter uge… Efter en weekend med primært mor og far som legekammerater, så er der lidt mere fart over feltet i vuggestuen! Så mandag er hun bare træt og touchy.

Irma og jeg skulle lige forbi cykelhandleren på vej hjem, og Irma ville gerne lege i alle vandpytter som vi mødte. En halv kilometer før hjem ville hun gerne bæres og jeg tilbød mine skuldre. Op kom hun. Jeg havde også lige en cykelanhænger der skulle skubbes, så en hånd på styret + en hånd på Irma. Men nej, jeg måtte ikke holde på datteren. Helt hys! Så kom hun ned igen – under store protester – og jeg prøvede at forklare, at hun ikke fik lov at sidde på mine skuldre uden min støtte. Op igen. Og samme scenarie udspillede sig… 3 gange op og ned blev det til, inden jeg satte hende i cykelvognen, gav hende selen på og marcherede hjem med en datter der skreg og sparkede hele vejen… Behøver jeg fortælle at jeg ikke havde øjenkontakt med nogen på den strækning?…

Her til aften har hun kastet med sin mad mens hun kiggede mig i øjnene, sparket omkring sig under skiftning, og modsat sig godt og vel alle beskeder hun har fået! Og været over en time om at falde i søvn! Jeg glæder mig til tirsdag …

Reklamer

3 thoughts on “Mandag, mandag, mandag…

  1. Pingback: Sov på kommando! « Mor for første gang

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s