Hold i hånd-fælden!

Uh, de farlige børn og de vaner vi giver dem!! Jeg er nu tre gange på en uge havnet i den grumme: jeg holder dig i hånden indtil du sover og jeg kan liste tilbage i seng-vanen… Og alle tre gange er jeg gået ud af værelset med en grum fornemmelse af, at jeg er i gang med at pålægge Irma en meget irriterende uvane. Jamen så hold dog op med at række hånden ned til barnet, tænker du! Men den lille hånd kalder jo simpelthen på mig lige der i nattens mulm og mørke, forstå det hvem der kan… Og den holder sgu godt fast selv i næsten sovende tilstand. Så står jeg der, midt om natten i ubekvem stilling bøjet over tremmesengen, med en røv der er ved at fryse til is… Den uvane begraves lige nu og her! Simpelthen!

Og jeg har været til forældemøde her til aften, mit første! Sammen med alle de andre mødre… (ja, sådan går det jo når mødet planlægges på en aften hvor landsholdet skal spille en afgørende kamp…) Det var meget hyggeligt og informativt. Og jeg tror ikke der findes forældre der ikke altid er klar til at høre på rosende ord om deres afkom… Jeg er meget glad for vores vuggestue, også selvom vi haft vores småkonflikter – det er fedt at Irma glæder sig til at komme afsted om morgenen, og at jeg praktisk talt altid henter en glad pige om eftermiddagen 🙂

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s