Fridag på mor-måden

Sjovt som tingene ændrer sig. I mit tidligere liv (læs: før jeg fik børn…) brugte jeg ofte en fridag på at have benene oppe, læse en bog, stene noget tv, drikke kaffe med en god veninde eller noget andet hyggeligt.

I dag har jeg holdt en fridag og jeg sad ikke ned (praktisk talt…) mellem morgenmad og aftensmad. Formiddagen gik med tøjvask og rengøring af hele lejligheden – inkl gulvvask!! Herefter kørte jeg i banken og hentede euro til ferie, videre til Vesterbro for at bytte en kjole, kørte til centrum for at købe the og en gave til min mor. Så et smut til frisøren!! Tilbage til Amager for at købe termotøj og hue til Irma, i netto for at købe de sidste nødvendigheder til ferien, hjem og læsse af og i vuggestuen for at hente datter. Og endelig tilbage i gården til lidt hyggeleg med søde August og hans mor!

Jeg havde egentlig planlagt at pakke her til aften, men orker det bare ikke. Er helt bustet ovenpå fridagen…

Så nu er formiddagen i morgen planlagt med små og store opgaver.. Inden turen går mod Kastrup og videre til Rom 🙂 God efterårsferie!!

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s