Rom siger du…

Jeps, vi var på efterårsferie i sidste uge, helt omme i Italien – som man siger i min familie… Og det var hyggeligt, lunt (20+!!!), rødvinsberiget, ruin-overvældende og pastatungt – ja, og meget meget mere! Det var skønt med ferie, og jeg har grinet utrolig meget og tænkt uhyre lidt på arbejde (altså lige indtil jeg mødte min øverste chef på en lille restaurant i en lille smøge… Nåja med 5,6 mio mennesker i Rom MÅ den slags jo ske… Eller..)

Og jeg fik holdt en hel del i hånden med manden, genset sandalerne for absolut sidste gang i denne sæson og spist flere kulhydrater end jeansene kan tillade…

Vi var afsted med min familie, mine gavmilde forældre havde simpelthen inviteret i anledning af min mors 60-års fødselsdag – helt igennem priviligeret 🙂

Når alt det positive så er sagt, så vil jeg altså ikke anbefale at tage til Rom når man har en lille fis med krudt i måsen – vi taler seriøse klapvognsudfordringer og mangel på offentlige gyngestativer!! Irmas favorittidspunkt var når vi landede tilbage i lejligheden efter en dag med seværdigheder, og hun fik lov til at lege med de store kusiner, tulle omkring og synge, og prøve affjedringen i samtlige senge…

Så vi har lavet en pagt herhjemme: næste ferie bliver med minimal transport, minimalt antal planer og med udpræget fokus på have-, strand-, gynge- og legepotentiale!! At næste ferie sammen højst sandsynligt først bliver engang til sommer, er en anden snak…

Reklamer

4 thoughts on “Rom siger du…

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s