Weekendtur med krydder…

Jeg sidder i toget mod København og funderer over weekenden. Det er altid dejligt at være sammen med mine ældste veninder og deres familie. Og siden i fredags har vi grinet og sladret, spist seriøst meget slik og bare slappet af – eller, så meget afslapning det blir til når der er 7 voksne og 6 børn under et tag. Børn i alderen 4 år til 4 måneder…

Men dejligt har det været!!

Også selvom Irma startede dagen i går med at kaste op midt i køkkenet. Og selvom der har været børnehoste, to små drenge med aftagende skoldkopper og andre små skavanker – både blandt store og små 🙂

Men da den ene lille gut i går aftes kastede op i søvne og Irma en time efter gjorde det samme, begyndte tingene at blive lidt en udfordring. Børn der omkring midnat skulle under en bruser, sengetøj der skulle skiftes og madrasser der skulle ligge anderledes. Irma sov heldigvis godt resten af natten, hvorimod den lille fyr sled sig igennem 4 natdragter og resten af husets sengesæt. Så er det sgu da sin sag at invitere gæster, når vi kaster op udover det hele og sætter vaskemaskine og tumbler på hård prøve…

Nu er Irmski og jeg som sagt på vej hjem, og jeg krydser fingre for at vi ikke har efterladt grimme mavebaciller på Lolland!! Hun snorkbobler i sin klapvogn efter en lidt omstændelig start på turen. Storstrømsbroen er åbenbart under voldsom reperation så turen starter fra Nykøbing med tog, hvorefter alle mand i Nr. Alslev blir bugseret over i togbusser, som kører over den ramponerede bro, og her skifter alle tilbage til tog. Irma faldt i søvn i bussen og heldigvis var to kvinder meget behjælpelige og hjalp med tasker og grej. Og jeg fik fat i en DSB-mand der modvilligt hjalp mig ned af en trappe til toget – fordi elevatoren var i stykker! Altså. Resten af søndagen må gerne være uden opkast og transportudfordringer, for ellers tror jeg omgivelserne kommer til at se hysterisk, overtræt mor med tudetendenser…

Som min veninde sagde i morges: “Godt det er fredag, så vi har en hel weekend til at komme os over alt det her”… Eller 😉

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s