Forsinket hurra

Jeg har jo helt glemt at fejre 2 års fødselsdag – ikke for Irma, det er først til jul, men bloggens! Den blev født i august 2009, hvor jeg var temmelig gravid: hævet, med vand i kroppen og hormonsyg (good stuff!!). Og efter 2 år må der jo godt ske lidt ændringer, så jeg har besluttet at give bloggen en makeover og er gået all in på farver og gøgl. Jeg tænker at det passer ret godt til en 2-årig…

Selvom jeg jo langt hen af vejen skriver bloggen for min egen skyld og for at huske alle de mærkelige detaljer i hverdagen, så er det jo fantastisk når I læser med, kommenterer (enten her eller på min Facebook), og jeg føler mig dybt beæret over at være blevet nævnt på andres blogs i meget forskellige sammenhænge. Bl.a. ovre hos Superheltemor, Julie og Signe. Og ikke mindst er jeg blevet anmeldt af Anette fra Babybusiness 🙂

Jeg er blevet en ivrigere bloglæser igennem de seneste år, og bruger rigtig mange timer om ugen på at læse blogs, kommentere på gode indlæg og eksperimentere med lækre opskrifter inspireret af de mange madbloggere. Jeg har mine favoritter i min blogroll ude til højre.

Efter 2 år i blogosfæren kunne det også være fedt med lidt evaluering. Så skriv endelig om der er noget du vil have mere eller mindre af, om det gode og det skidne og måske også om det ydre (ikke mit, men bloggens…). Jeg kan ikke love at være sjov på kommando, men jeg skal prøve!, og skal nok også blive bedre til at lægge billeder på bloggen (prøver her at komme jer lidt i forkøbet på evalueringen…)!..

/Marie

Reklamer

4 thoughts on “Forsinket hurra

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s