Lille pige med eget hus

Forleden ringede min far og bad manden om at komme og hjælpe med at slæbe. Han havde helt tilfældigt fundet et opslag i den lokale superbest hvor en nytilflytter gerne ville af med det legehus der stod i hans have. Prisen var at hente det. Ret fin deal var alle enige om.

Så en trailer blev hentet og et lille fint hus blev bragt hjem i haven hos mine forældre. Og jeg tror huset fik lov at stå i max 1 minut før Irma flyttede ind i det. Hun havde ikke brug for hverken borde, stole, legesager eller andet, for der sad en lille fiks køkkenskabs-magnet så hun selv kunne lukke døren. Både indefra og udefra. Sikke en fest. Og der var tilmed en far der gad at lege farligt monster, så hun kunne søge ly i huset med høje hvin.

Så kom der endnu en grund til at besøge mormor og morfar lidt oftere 🙂

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s