iPad-kyndig

Nu har vi efterhånden haft en iPad i hjemmet længe, og jeg har brugt temmelig mange timer på at lede efter gode børneapps hvor Irma kan lege og spille mens hun udvikler finmotorik, lærer noget om tal eller farver, eller bare synes det er sjovt. Jeg gider aldrig bruge penge på apps til mig selv, men når det gælder Irma holder jeg mig ikke tilbage.

Men for tiden er det eneste hun gider bruge tabletten til, at se youtube-videoer… Heldigvis mest ting fra Ramasjang, men også videoer med grinende børn, Beyonce og gamle klip med Pusle Helmuth… Men til gengæld er hun blevet vild sej til at bruge ipaden. Hun tænder selv, låser op, finder youtube-appen og går udfra favoritlisten jeg har lavet til hende. Herfra går hun videre og finder hele tiden nye klip, og hvis hun synes det er for kedelige videoer, går hun tilbage til favoritlisten og starter forfra.

Nu skal vi bare lige have lært hende at sige Youtube eller bare video. For nu når hun gerne vil bruge ipaden, peger hun på den mens hun insisterede siger Lillenørd…

Så selvom hun ikke gider bruge de apps jeg har købt til hende, så lærer hun jo stadig en del – men hvis jeg aldrig kommer til at høre Blops godnatsang fra Mine søsters børn igen, så ville det ikke ligefrem gøre noget…

2 thoughts on “iPad-kyndig

 1. Hej Marie

  Jeg læste lige dit indlæg igen. Nu ved jeg godt, at der er lang tid til at Selina kan kaste sig ud i Ipad’s velsignelser, men jeg går selv og drømmer om én. Hvad hedder de apps som du bruger til Irma?

  Kram fra Nina

  • Hej Nina
   Vi har været rigtig glade for apps fra Fusentasterne. Ordspillet brugte Irma rigtig meget i starten, og hun gider den faktisk stadig godt. Jeg har også hentet en tegne-app, der hedder ToddleTouch, som hun synes er sjov.

   Men ellers vil jeg foreslå dig at kigge på mors-apps.dk, hun har anmeldt et hav af applikationer til børn, og har inddelt dem efter alder. 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s