Hverdagsunderskud

Irma vågnede før 5 i morges – eller nat, rettere sagt!! – og lå og boksede rundt i vores seng indtil mit vækkeur ringede og jeg tvang mig selv under bruseren… Og på trods af den MEGET tidlige opvågnen, havde hun stadig ikke lyst til at sove til middag i vuggestuen. Hende og Emily lå og fjollede på madrassen i stedet for at sove… Og selvom jeg selvfølgelig godt kan se, at man ikke kan tvinge et barn til at sove, så bliver jeg alligevel lidt frustreret. Uden rigtig at have et sted at rette frustrationen hen. For jeg henter for tiden et barn, der både er sur, træt og pirrelig. Hun vil ikke gynge i gården, som vi ellers altid gør når vi lander hjemme. Hun vil op og stene foran fjernsynet eller Youtube. Og nu skal jeg selvfølgelig også træde i karakter, tage kampen og nægte hende adgang til alt det her, men når jeg også har været vågen siden før 5, er kampgejsten bare ikke så stor… Så vil jeg hellere sidde og kramme i sofaen end have en datter, der ikke vil lege, ikke vil tegne, ikke vil i bad, ikke vil… NÅ!

Men nu sidder jeg her foran computeren med min the (og ja, jeg har været her før…), og Irma snorkbobler og blev lagt 18.30. HALV SYV!? Det var efter at jeg havde prøvet at trække tiden ud med at læse 6 bøger for hende… Og ja, voksentiden er skøn og alt det her, men jeg må indrømme at jeg savner at lege med min datter!

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s