Om smag

Sidder her og har set landskamp sammen med manden. Eller, jeg har surfet, læst blogs, været på facebook imens, men bortset fra det, er jeg bare totalt in the moment… Nå, men da de lige efter kampen interviewer Bendtner, kan jeg da godt se, at han er meget pæn at kigge på. Men umiddelbart var min tanke, at han da nok skal blive en pæn mand, om sådan 10 års tid, når han engang er blevet voksen… Velkommen til voksenlivet siger jeg bare! Lige om lidt synes jeg også at bryster er pænest når de ikke sidder alt for højt, at rynker virkelig ER karaktergivende og at de der underholdningsprogrammer på Charlie, bare er vildt interessante… Det er lige om hjørnet…

God fredag aften, jeg leder videre efter støttestrømper på tilbud…

Reklamer

2 thoughts on “Om smag

  1. Han er født i 1988. Han var 4 da vi vandt EM. Han er næsten stadig teenager – det er helt legitimt at mene han er mere end lækkermås om 10 år når han er på alder med voksne mennesker

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s