Rytmik-lørdag

Irma og jeg har været til rytmik på Blågårdens Bibliotek her til formiddag – sammen med min veninde og hendes søn – og en masse andre forældre og børn. Vi har ikke været til rytmik siden Irma var helt lille, og dengang blev jeg aldrig den store fan. Har det ikke så godt med kvinder, der snakker med børn på pusse-nusse-måden – hele tiden!! Men rytmik-Grete som vi mødte i dag, er en dame af en anden kaliber. Der er ikke meget pussenusse over hende, befriende nok. Hun er til stede på børnenes primisser og kan også lige komme med et par opdragende ord til forældrene, mens hun danser og synger. Og hvis man som mor og far synes det er pinligt at synge med tungen ude af munden, rende omkring med et tørklæde over hovedet eller “spise den lille rullepølse” aka barnet, der triller hen ad gulvet, så skal man nok ikke komme… Har i dag gjort alle tre ting + mere! Har tidligere heller ikke været så pjattet med at synge foran andre mennesker, men nu: Try and stop me!!..

(Og nu har jeg nogle fæle gamle veninder, der læser med, og kan mindes en gang vi i 8. klasse (tror jeg), deltog i en konkurrence på lokalradioen, hvor man skulle indspille en sang og få det til at lyde mest ligesom Cut’n’moves Baby give it up. Vi var fire piger der trak lod, og jeg vandt/tabte (kan faktisk ikke huske hvilken) og skulle derfor synge for… Vi har stadig kasettebåndet fra dengang, og det er IKKE kønt! Men det betyder jo altså, at det kun gælder i årene 1993-2009 det med, at jeg ikke var så glad for at synge offentligt…)

Nå, men jeg har allerede sikret mig, at vores kalender er fri næste gang Rytmik-Grete besøger biblioteket, og overvejer tilmed kraftigt at købe hendes cd… Irma hyggede sig gevaldigt og dansede omkring med tørklæder og bolde – havde helt røde kinder da vi nærmede os slutningen. Nogle der skal med? Det bliver en fest 🙂

Og så, bare for at give andre en chance for at synge med (og mindes de glade 90’er dage…)

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s