Børnefri

I går havde vi julefest på arbejde. Jeg har været en del af festudvalget så i går knoklede vi på det meste af dagen med at pynte, dække bord, købe ind og alt mulig meget mere! Og der er en ting jeg er begyndt at gøre efter jeg er blevet mor og ikke går specielt meget ud (sagt uden ret meget ynk i stemmen…). Jeg betragter ikke længere overdressed som en mulighed! Så nu går jeg all in på kjole, stiletter, makeup og hår! Sådan! Ikke noget med at ankomme i jeans og en pæn top, niks! For jeg ved jo faktisk ikke hvornår min næste kjole-event kommer, der kan jo være længe til!

Så forleden aften prøvede jeg ALT! i klædeskabet der på nogen måde mindede om festligt. Hvorefter jeg marcherede ind foran manden og viste hvert eneste outfit frem til vurdering… Jeg kunne aldrig drømme om at slæbe ham med på shoppetur, men her skal han altså præstere minimum af engagement…

Jeg endte med at leve op til min egen julefest-dresscode: farverig, nedringet og festlig… 🙂

Og det var en sjov fest, hvor der blev danset og spist – jeg fik mikset nogle drinks og hældt en white russian ned over kjolen! Og endte med at cykle hjem… Måske ikke det skarpeste move, men hjem kom jeg, helt uden at falde!

Irma præsterede at sove til klokken 9!!! med sin fars kyndige hjælp, og hun kunne da ikke have valgt en bedre morgen til at gøre det for første gang! Nu er jeg på vej hjem efter at have hjulpet mine forældre til et åbent hus arrangement, og glæder mig bare til at kramme familien. Og så er der noget med noget julestart i morgen, glæder mig!! 🙂

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s