På tur!!!

Det er det nye hit – at skulle på tur! Irma er vist ikke så optaget af hvad destinationen er, men konceptet er fedt! Vuggestuen har fast tur-dag om onsdagen, og nogle gange tager de med metro eller bus et sted hen, andre gange går turen til en nærliggende legeplads. Begge dele er supergodt i følge Irma. Og her til formiddag tog vi så på tur, Irma og jeg. Helt ned i Amagercentret… se, DET er et eventyr!! Destinationen var BR og Føtex (tjuhej…), men heldigvis er vi jo dem, der køber dagligvarer på nettet og derfor ikke handler med barnet i hverdagene – og derfor har et barn, der er ellevild med at sidde i en indkøbsvogn! Så er det altså nemt at skaffe barnet en event en stormfuld november-søndag!

I BR er det til gengæld ikke let at styre sådan en lille fis. Hun nåede at rage alle batterierne ned fra en reol ved disken (hvad sker der så også for at hænge batterier i børnehøjde???) Og vikingehjelmen var for fantastisk til at lade ligge på hylden 🙂 Der var også et helt bord med bjæffende hunde ved indgangen, som tog ret lang tid at komme forbi… 

Udover eventyret med moren (…) havde Irma måske nok landets gaverigeste 1. advent! Om morgenen åbnede hun pakken fra nissen (det er forbudt at sætte ord på nissens ægte identitet, da nissen har været en meget vigtig brik i mine niecers jule-opvækst altid, og stadig er det!!). Pakken bød på hjemmestrik og totale yndlings-grissinier fra Italien 🙂 Lidt senere kom Farmor og Bedstefar. Her blev hun også beriget med meget fin hjemmestrik! Plus to store sække fra mandens søster.. Én stor pose med tøj, en anden stor pose med legetøj! Musikspillende aggregater, kasseapparat, puslespils-klodser, garage med biler og lidt mere til… Gode, GODE arvesager fra fætter og kusine! Så hvis ikke vi havde en grund til at ville flytte før, så har vi det nu: Pladsmangel!!! 😉

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s