Host, host…

I går aftes besluttede jeg at lægge mig ind til Irma og sove. Ikke noget med at blive vækket ved 1-tiden og finde madras frem, hente ekstradyne og evt. glemme min hovedpude… Irma hostede som en garvet værtshusholder fra NordVest, og for at jeg ikke skulle ligge vågen og koncentrere mig om det, lagde jeg mig ind på en madras fra start af. Jeg synes selv det var en ret smart ide, bortset fra at barnet selvfølgelig vågnede og ville ligge i arm – hele natten… Og det første hun gjorde, den lille charmer, var at hoste mig lige ind i ansigtet fra omkring 2 centimeters afstand…

Jeg har været vågen et par gange i nat, og hentet Irma tilbage på madrassen fordi hun har møffet sig ud på gulvet, eller fjernet hendes fødder fra mit ansigt – og alene af den grund, tror jeg roligt vi kan vente lidt med at anskaffe en anden seng end tremmesengen. Så længe hun kan være i den, ved vi da i det mindste hvor hun er… Men jeg kan godt mærke på ryggen i dag, at jeg har sovet på en skummadras, kunne praktisk talt lige så godt have sovet på gulvet! Nå, nå, men kan jo lige så godt erkende at det hverken er første eller sidste gang…

(Spørgsmålet er så egentlig om hun ikke også sover bedre i sin egen seng uden sin mors indblanding?…)

I dag hentede jeg den gladeste lille pige i byen, og vi har leget, sunget sange og læst et halvt ton bøger. Ved bare det bliver en god eftermiddag og aften når Irma synger hele vejen hjem fra vuggestuen 🙂 Manden er lige kommet hjem og har rullet den pizzadej ud, som jeg måtte give op over for. Så om lidt er der friskbagt pizza og Price. Trods tvivlsom nat er jeg helt igennem tilfreds med den her hverdagstirsdag!

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s