Mule, hule…

Det er en svær tid for den næsten-2-årige, der endnu ikke kan sige J… Da hun i torsdags fik en morgenmadsskål med julemanden på, kiggede hun uforstående på det nye fænomen. “Julemand” fortæller vi. “Murermand” siger Irma glad 🙂 Siden da svinger det mellem mure- og hulemand… Og sangen fra Nissebanden i Grønland: “Nu’ det jul, nu’ det jul, alle nissebandernisser er så glade…”, lyder altså også rigtig skægt når Irma siger det. Nisse er nemlig også lidt en udfordring af sige!

Og apropos sprog så var Irma i bad her til aften. Hun gider ikke karbad for tiden, fordi hun har en bog, der hedder Willy i svømmehallen, hvor drengen og hans far naturligvis bruser sig inden de skal i bassinet. Så vi går i brusebad… eller “Gruppebad”, som det lyder til at Irma siger… Lige lovlig ambitiøst ønske på vores knap halvanden m2 badeværelse!..

Slutningen på Irmas og min alene-lørdag bød på havregrød på køkkenbordet. Hun havde badekåbe på, der var gledet temmelig meget op, så hun sad med bar mås på køkkenbordet – for at toppe bruddet på samtlige levnedsmiddelregler slog hun en monsterstor prut, men bemærkede det knap nok selv da havregrøden åbenbart var exceptionelt god i aften. Glad og tilfreds kunde, men temmelig sur smiley…ups. God lørdag!! 🙂

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s