HU-LE-MAND!

Mormor og Morfar, Irma og jeg har været til juletræsfest på mit arbejde her i eftermiddag. Rigtig hyggeligt arrangement med juleklip, æbleskiver, gløgg og pebernødder. Og så selvfølgelig den obligatoriske dans og sang om juletræ – som Irma synes var det fedeste. Da sangene var forbi, prøvede hun at sparke gang i et ekstranummer ved at råbe “Mere sang, mere sang!!”.

Og så var vi jo så heldige at julemanden kom forbi. Men ikke før at alle børnene havde kaldt ham frem… Rigtig fint! Irma kiggede lidt rundt på de andre tiljublende, og brølede så med: “HU-LE-MAND, HU-LE-MAND”. Men der er vel ingen grund til at stoppe med at kalde bare fordi manden er kommet, vel? Nænej, lillepigen fortsatte mens hun hoppede og klappede. Og jeg tror også at hele setuppet med børn der danser, kalder og synger, var langt mere spændende end den reelle julemand, no offense, Santa!…

Jeg ville gerne have taget et hav af billeder, men jeg havde travlt med at følge med Irma 🙂 Og det med at bede mine forældre om at tage billeder, kan faktisk være det samme. Her snakker vi om dem, der uden at undre sig, tog billeder en hel sommerferie + min første skoledag, før de opdagede at der ikke var film i kameraet… Og selvom DET nu ikke længere er et issue, så er de stadig virkelig dårlige til at få taget billeder. Så alt det blev til er en virkelig kikset og rystet video, med en halv julemand, og en totalt forvirret og ukoncentreret Irma, der får overrakt en slikpose, som hun ikke ved hvad hun skal stille op med…

Hele vejen fra Hellerup til Amager sad Irma på bagsædet og kaldte: “HU-LE-MAND, HU-LE-MAND”… Måske vi lige skal fortælle om dagens udflugt i vuggestuen i morgen, så de ikke bliver helt forvirrede! Ingen tvivl om at hun havde en forrygende eftermiddag!

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s