Noget for noget

Hele dagen i går foregik indendørs. Jeg havde et lynvisit i Netto inden vores æbleskive-gæster kom, og manden havde en stressende tur til centrum, hvor man bare ikke begiver sig hen en lørdag i december! Men ellers stod den på indehygge hele dagen, med søde gæster, masser af leg og småkagebagning/spisning. Her til formiddag måtte jeg nærmest overtale Irma til at gå med ned i gården og lege. Men da først flyverdragt og hue var på, så var vi klar til gyngning! Hun var så desuden ved at revne af stolthed over at hun selv fik den ene vante på! “Har du selv taget den på, skat?”, “JAAAH!!”…

Nede i gården fik vi lokket vores gård-kompaner til at komme og lege! Altid dejligt med selskab en frostkold søndag formiddag – særligt når selskabet er topbetænksom og medbringer termokandekaffe! Sådan! Og de to julebørn hygger sig rigtig godt sammen. Irma skulle lige sætte på plads et par gange, at det altså er mig, der er hendes mor “DET’ MIIIIIIIIN MOOOAR!!”, men bortset fra det gik det strygende.

Det fedeste var dog da de fandt ud af at skubbe hinanden rundt i den fine gård-bil. Den larmer af helvede til, men (og måske især derfor) elsker ungerne den! Irma startede med at blive skubbet og så byttede de ellers plads. Meget fin fordeling af arbejde!

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s