Forbrugsgoder og julehygge

For cirka et år siden meldte jeg mig ind i Forbrugsforeningen. Min mor har længe haft pralet med hvor smart det er, og hvor meget man kan spare på alverdens ting. Jeg har fået månedlige mails med forrygende tilbud, et tykt katalog med alle de forretninger hvor man kan handle med kortet og blevet gjort opmærksom på alle goderne et hav af gange. Og hvor mange gange har jeg brugt kortet, spørger du? Tja… lige omkring nul… Nå. Det er ligesom om kortet forsvinder i mængden af det hav af medlemskort, der findes i min pung, og den der kode der, ja, den kan jeg heller aldrig huske. Og når jeg så en sjælden gang imellem handler i Babysam hvor jeg ved, at jeg kan bruge kortet, så tør jeg ikke helt bruge det. For tænk nu hvis jeg glemmer at sætte penge på kortet, så trækker de en million i rente (omtrent…), og så er vi ligesom lige vidt med den rabat… Hmmm, måske jeg bare skal indse at jeg ikke er medlemskort-typen, kan simpelthen ikke huske hvilke bonusser der kan bruges hvor, og hvordan. Det ville være en fordel med en slags opsig-alt-knap. Skriv lige en kommentar hvis du finder det link!! Og jeg vil også gerne have opskriften på hvordan man siger nejtak til alle de skide medlemsskaber, med bonuspoint man aldrig får brugt, konkurrencer man aldrig vinder og alt det hejs! Tak!

Vi har været til julehygge i Irmas vuggestue i dag, og selvom det da er meget hyggeligt at sludre med pædagogerne og se, at ungerne leger på stuen, så tror jeg egentlig det er tanken, at man skal snakke lidt med de andre forældre. For mit vedkommende blev det til en kort snak om vejret og om hvor mange småkager børnene mon havde spist. Du godeste altså. Jeg betragter ikke mig selv som en dårlig smalltalker, men dernede har jeg bare en blokering. Og vi burde da ellers være temmelig meget i samme båd, skulle man tro. Det bliver oftest kun til et nik og et forstående smil når man har et barn, der nægter at tage flyverdragt på. Er lidt taknemmelig for at der stadig er noget tid til før Irma skal have en veninde fra institutionen med hjem, er under ingen omstændigheder klar til pinlig tavshed i eget køkken med semifremmed forælder, der kun kan kommentere på hvor meget det regnede i weekenden…

 

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s