Slut med tog…

Når vi er på farten plejer Irma at kommentere hvilket transportmiddel vi bruger. Fx når vi kører med bus eller tog. Og når vi så er færdige med en af delene. “Slut med bus” eller “hej hej tog”. I denne weekend skulle vi have været på juletur fra fredag til søndag. Men turen blev temmelig afkortet pga strejkesyge dsb… I stedet kørte vi med mine forældre tur/retur til Strib, og hyggede med Farmor, Bedstefar, to fastre, et par onkler, et væld af fætre og kusiner og et halvt ton julemad… sådan som det skal være 🙂 Og selvfølgelig var det ærgerligt at vi ikke kunne være der et døgn mere, men på den anden side er jeg heller ikke helt utilfreds med at slippe for at være pakket med mad, tasker, julegaver og barn, sammen med resten af de togfarende og deres tilsvarende mængde oppakning… Det plejer at være lidt belastende så tæt på jul!

Til gengæld er jeg ret imponeret af at børnene kan huske hinanden selvom de ikke ser hinanden ret tit. Og jeg er altid topimponeret af at de store børn gider lege med deres lille kusine, det er ret fantastisk!

Irma har også underholdt for fuld skrue igennem weekenden. Der er fuldt blus på mimikken og hun fortæller MEGET livligt fra nogle af hendes yndlingsbøger og krydrer fortællingen med sang og dans. Det er altså virkelig festligt. Og til bedsteforældrenes store fryd 🙂

Lige nu sidder vi her i køkkenet og venter på at faren skal komme hjem fra sin løbetur og lave pizza til os… Og Irma har opdaget en app på Ipad’en, som jeg hentede for nogle måneder siden – og som jeg KUN kan advare imod! Det er en app baseret på BBC-børnefjernsyn, der hedder “In the night garden”, og det er vist en slags videreudvikling af Tele Tubbies. Både fjernsyn og app er helt forfærdeligt, og det er gentagelse på gentagelse. Det hele er så supernuttet, at jeg faktisk er ved at få det fysisk dårligt af at høre på dårlig sang og bimmelim-lyde…oh joy! Tror måske app’en er forsvundet næste gang Irma får fingre i Ipad’en…

 

Reklamer

2 thoughts on “Slut med tog…

  1. Åh ja “In the night garden” kender vi kun alt for godt herhjemme. Vi bor i Australien hvor de sender det HVER aften lige efter aftensmadstid. Desværre er min 2-årige datter lidt for glad for programmet, så hvis ikke vi når at skifte kanal inden hun hører intromelodien. Ja så er vi tvangsindlagt til en halv time med super-irriterende pivelyde og underlige melodier.
    Bare hun snart vokser fra det 🙂

    • Tror vist I skal have en timer til det fjernsyn!! Der gik 2 døgn med de melodier på hjernen efter Irma havde leget med den app… Jeg kan kun forestille mig hvilke pling-pling-melodier der cirkler rundt i dit hoved, stakkel.
      Jeg krydser fingre for at hun snart bliver træt af det 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s