Nytårsweekend

Der er altså noget magisk ved sommerhuse! Vi har været her i halvanden time og sjældent har sindene været så rolige! Vi har lånt mine forældres bil og allerede da vi havde kørt 4 meter var jeg pissefrustreret! Gps’en ville ikke kendes ved adressen og jeg anede ikke hvilken vej jeg skulle dreje i rundkørslen… God start. Men på motorvejen gik det allerede bedre, sovende barn og trafik der glider gør underværker på mit humør.

Nu er vi landet, taskerne er pakket ud, sengene er redt og nytårsmaden er lagt på køl. Manden har tændt op i brændeovnen (og som han selv sagde: det er jo det en mand skal… Og ja, det er det jo faktisk… ), og her er bare så hyggeligt. Vi har lånt mine forældres venners hus og er meget taknemmelige! Irma har leget nonstop siden vi kom, tror også hun nyder den magiske sommerhuseffekt 🙂

Nu venter vi bare på vennernes ankomst så nytårsweekenden for alvor kan begynde!!

Rigtig godt nytår til alle der læser med! Håber den blir fyldt med god mad, bobler og godt selskab 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s