Frisk start, anyone?

Jeg ville så helt utroligt gerne have skrevet noget til bloggen i går, men jeg kunne ikke. Det lod sig bare ikke gøre! Vi tog afsked med det dejlige Rørvig i går til frokost og trillede hjem til Amager – alt imens vejret var lige så træt som vi var! Jeg læssede familien af, kørte til vestegnen og afleverede bilen, og sagde godt nytår til MEGET trætte forældre. På hjemturen fik jeg den skønne sms fra manden om, at hans surdej var væltet ud over køkkenmaskine, elkedel og køkken generelt, og det vel at mærke måtte være sket tidligere på weekenden, da det størknede surdej sad temmeligt godt fast på alle overflader… Så var jeg pludselig ikke så ærgerlig over at det var mig, der trak bil-afleverings-loddet… Min hjemturstjans indbefattede en tur i Døgnnetto efter chips, cola og flødeboller (sammen med resten af indre Amager…) Jeg tror slet ikke der kom noget næringsholdigt på båndet i går, overhørte faktisk en gruppe børn stå og diskutere kvalitet frem for kvantitet ift hvilken is de skulle bruge penge på. Gæt hvem der vandt! 😉

Jeg er i virkeligheden ikke så begejstret for 1. januar. Det huer mig ikke at vide at alle sidder derhjemme i sofaen og ser dårligt tv og spiser crappy mad. Jeg kan ikke helt sætte min finger på hvorfor, men det gør mig en anelse depri at vide, at alle bare er lade og usunde. Inklusiv mig selv altså! Jeg kunne heller ikke lige overskue X-faktor-premiere, og endte med at gå i seng i stedet. Sådan en weekend med alt for få søvntimer sætter sig både på rynker og kræfter… Så jeg har faktisk været overraskende glad for at skulle på arbejde i dag. Jeg ved godt det lyder totalt bagstræberisk, og jeg har måske heller ikke været lige så produktiv som på andre mandage, men alligevel føltes det ret godt at cykle til Hellerup i morgenens mørke.

Der er ingen nytårsfortsætter fra min hånd, sådan rigtig i hvert fald. Jeg har mine drømme for 2012, men de er lidt for hemmelige til bloggen endnu… Der er en god fornemmelse med det kommende år, og selvom de økonomiske skarpe hjerner har meldt ud at krisen fortsætter 2 år mere, så tror jeg alligevel på en vis fremgang.

Så til lyden af Irma der leger at hendes dukker danser til hendes skønsang (…), vil jeg sige velkommen til det nye år, håber alle er kommet fint med!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s