Larm og hensyn

Nogle gange bliver jeg bare sådan lidt børnetrodsig! Når vi atter engang får en henvendelse fra vores børnefamilie-fjendske andelsformand, der starter med “bestyrelsen har besluttet…”. Først måtte vi ikke have barnevognen stående et bestemt sted, så var vi for hysteriske fordi vi gerne ville have børnesikringerne på de nyinstallerede vinduer til at fungere (…) og nu har de set sig sure på vores cykelanhænger!

“Bestyrelsen har besluttet at I ikke længere må parkere vognen i den afsides have, som ingen benytter”. Nåja, nu har jeg redigeret en anelse i formuleringen… Nu skal vi parkere anhængeren ved alle cyklerne (hvor der på ingen måde er plads!!), ud mod vejen (hvor manden har fået stjålet cykler 3 gange!!!) og hvor vi kommer til at genere et hav af mennesker (måske faktisk alle dem, der IKKE sidder i bestyrelsen…). Og det er vi bare ræddi ræddi glade for… Vi har også mulighed for at stille monstrummet i kælderen, hvilket er skidenemt med småpylret 2-årig, når både kælderskakt og kælderdør er for smal til at den kan køres derned i ikke sammenslået tilstand…

Da Irma i morges valgte at hamre nyt træslot ned i køkkengulvet mens hun sang helt utroligt højt og klokken var lidt mindre end 7, var det manden der stille og roligt flyttede barn og slot ind på hendes tæppebelagte værelse, ikke mig… Som sagt, jeg blir lidt børnetrodsig (og hov, vi har et bestyrelsesmedlem som underbo..)

6 thoughts on “Larm og hensyn

 1. Det minder mig om dengang vi boede i en mindre dansk provinsby i Jylland…
  Vi havde en ejerbolig der lå midt i et andelsboligkompleks. Alle andelsbolighaverne var tidligere parcelhusfolk der stadig havde ejerminer over deres lille frimærke og naboens og … osv.

  Jeg glemmer aldrig den gang de i ramme alvor faktisk foreslog at der skulle et to meter stolpehegn op over mod nabobebyggelsen – fordi de mente at det var der alle de socialt udsatte boede…. Det var såmænd bare nyopførte lejeboliger… Eller dengang de truede os med at slå vores kat ihjel med en kæp… eller deres håbløse gadefester, hvor der var harmonikamusik indtil kl. 02 om natten lige uden for vores vinduer. Så var der også lige den gang, hvor de skældte os ud pga. en af vores gæsters parkering, fordi hun parkerede på offentlig vej – og IKKE ulovligt på nogen måder… Den “stakkels” nabo havde holdt sig vågen til kl. 23.30 ( og var sikkert rigtig sur over at vores gæster først tog afsted der, for så skulle hun jo være længe oppe for at kunne skælde os ud..) Naboen ringede på – jeg åbnede toiletvinduet og sagde at medmindre der var noget alvorligt i vejen, så mente jeg at det kunne vente til dagen efter… Dagen efter hørte jeg ikke mere… At samtlige gæster så konsekvent parkerede hvor hun IKKE ville have det fremover, var så resultatet af at hun blev sur over ingenting ;-D.
  Jeg har gået MANGE ture med barnevognen rundt på den vej og i mit stille sind – skældt de to naboer hæder og ære fra… Desværre fik jeg aldrig gjort det i virkeligheden 😉 Det var en fornøjelse at flytte derfra ;-D.

  Så jo vi har haft vores andel af intolerante naboer, der er født under en krakilsk stjerne eller også har alt alt alt for lidt at lave…

  Knus Mette

  • Jeg tænker selvfølgelig også at man kan være uheldig i alle slags kvarterer, måske er det bare fordi vi har nået topmålet med netop disse mennesker, at det er svært at tolerere mere. Åh hvad siger mere “kom og køb vores lejlighed” end at skrive om sur andelsforening… flot Marie…

 2. Hahah – hvis ikke det var fordi, vi ikke har nogen have i tilknytning til vores andelsforening, skulle man tro, at vi boede det samme sted. Sådan et brev kunne vi også have modtaget. Vores klapvogn(e) er faktisk blevet mobbet ud af cykel-/barnevognsrummet, for “der er altså kun plads til 3 klapvogne i alt i rummet, og der plejer ikke at bo folk med børn i nr. 17”. Nej, men så undskyld da. Så parker I da endelig jeres cykler inde i rummet i stedet. For de er jo ikke lavet til at være udenfor. Eller… nååååh nej 🙂

  Og hej, i øvrigt. Er netop faldet over din blog og bliver da totalt meget hængende nu!

  • “der plejer ikke at bo folk med børn i nr. 17″… det er da et forrygende argument… 😉 Utroligt med disse sure og intolerante mennesker, mon ikke de snart skal flytte ud af byen?…

   Og velkommen til Øglemor, dejligt at du vil læse med 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s