Så blev det vores tur

Nu har vi så også prøvet det. At blive ringet op af vuggestuen midt i arbejdstiden. Det er sgu da ikke rart!! Specielt når jeg nu kan regne ud, at det ikke er noget de gør med mindre det er seriøst nok. Irma har gået i samme vuggestue i lidt over 14 måneder uden at vi har fået et eneste opkald. Jeg var midt i at være vært for omkring 60 mennesker, så manden måtte være the man on the spot og hente barnet. Og har Irma så fået den meget omtalte (ok, måske ikke ligefrem overskriftskabende, Ritzau-nyhed, men så i hvert fald blandt mine facebook-venner med små børn) bræk-syge, spørger du nok?? Nej da, hun er såmænd blevet smittet af sin mor… Flot altså! Jeg var hjemme i går fordi jeg ikke kunne forlade mit badeværelse (need I say more?…), og Irmas mave er mere eller mindre eksploderet i formiddag! Manden kom i hvert fald hjem med temmelig klam pose med tøj!!.. Og det der sygdom, kan vi ikke blive enige om, at det skal times bedre? Hvorfor falder det altid på de dage hvor begge forældre har sindsygt vigtige møder, og hvor den ellers tilgængelige morfar har planer til op over begge ører? Jeg synes vi som forældre skal gå sammen og dannes fælles front mod dårlig timing!! Det skal nok hjælpe…

Og når nu vi er der, så synes jeg ikke vi skal nøjes med barns-første-sygedag. Jeg synes også vi skal slå et slag for de søvnløse nætter lige inden en deadline eller en vigtig præsentation. Og hvad med kasten med morgen-youghurten den dag hvor du kun har ét par rene bukser tilbage og er lidt sent på den… For jeg kan simpelthen ikke forestille mig, at jeg er den eneste! Og dem uden børn kan jo også være med, her handler det naturligvis om den flade cykel, forsinkede bus eller bilen der ikke vil starte. Om den sidste slat mælk, der er gået hen og blevet klumpet, når du VIRKELIG har brug for din morgenkaffe. Fælles front NU! 1-2-3-sæt igang!! Hvem laver facebook-gruppen?…

4 thoughts on “Så blev det vores tur

  1. Hørt!

    Jeg laver gerne facebookgruppen. Jeg skal bare lige have barn til at sove, tørre bræk op og vaske et par bluser, så hele familien har rent tøj i morgen…

  2. whau er det virkelig første gang de har ringet? I er lidt heldige 🙂
    Vuggestuen ringer ofte her og starter gerne med sætningen: “Du må ikke blive bange men han…” Nej det bliver man jo slet ikke bange af.
    kh Emma

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s