Hvor er du?

Vi går tit og leder efter ting hjemme ved os. Tror egentlig ikke vi er større rodehoveder end de fleste (og det er altså ikke for at svine andres hjem til, kun for at berolige mig selv…), men ryddeligt vil jeg nu heller ikke ligefrem kalde vores hjem… Og når vi leder efter ting sammen med Irma – som regel muh-muh, dukkerne, nogle særlige bøger, eller en bestemt sut, så er Irma begyndt at kalde på tingene, fx: “Muh-muh, hvor er du?”. Det er ret hyggeligt. Men jeg går og venter på hvornår vi sammen skal lede efter Rosa. Eller hvordan det nu fungerer. Hvordan er det med sådan en usynlig ven? Kan de mon også blive væk? Eller er de altid lige ved hånden?

Vi har ikke snakket om Rosa de sidste par dage. Så jeg spekulerer på om det bare er noget jeg har bildt mig ind… Irma kan selvfølgelig også synes det har kørt ret meget efter hendes hoved, og at der derfor ikke har været behov for usynlig backup… Det er svært at kende spillereglerne når det kommer til datterens frie fantasi, håber bare jeg er god nok til at lade Rosa få plads ved spisebordet hvis det kommer dertil – her kunne jeg dog godt være bekymret for om jeg kunne bruge dette som en undskyldning for at spise lidt mere, lidt ligesom det jo også er morens lod at spise de småkager man stiller frem til nissen…hrm hrm. Nå, tror lige jeg vil nyde den her bluse i str. 38 som jeg købte i går (min første i den størrelse, jatak!!) lidt endnu, inden jeg skal begynde at rydde op i resterne på den grovædende måde…

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s