Et skarpt hjørne

Der er ikke så mange der ved det, men jeg har faktisk været til eksamen i dag. Ikke sådan en rigtig en, men jeg har færdiggjort et forløb hvor jeg har været vært og facilitator – og ja, vi snakker på arbejde nu… Det er første gang jeg har skulle køre sådan et forløb. Og det gik godt. Tror jeg… For nu skal evalueringsskemaerne sendes ud så jeg kan få min karakter. Er virkelig spændt!! For det har været en af de arbejdsopgaver som jeg har haft ondt i maven over, på den fæle måde!! Men gang for gang er det blevet lettere, og mere og mere givende. Så har tilladt at give mig selv et klap på skulderen i dag, alene fordi jeg gennemførte! 🙂

– Her ville jeg gerne understøtte det billede af et meget kort filmklip fra The Breakfast Club (som jeg genså på DR HD i går aftes, SÅ godt!!). Det er et klip hvor Brian Johnson (ham den ranglede nørdede type) har skrevet den essay, de skal aflevere i slutningen af deres eftersidning. Og han synes selv hans værk er så godt, at han giver sig selv et venskabeligt slag på skulderen. Har set filmen omtrent 20 gange og griner hver gang jeg ser det. Men kan dælme ikke finde klippet, så jeg håber I har set filmen og ved lige præcis hvad jeg taler om!!

Nåmmen det jeg i virkeligheden vil frem til, beklager snøvleriet, er at jeg er akkurat lige så træt som efter en eksamen. Helt igennem drænet. Vi har jo gang i den helt store turnus-skifte-ordning herhjemme fordi Irma er syg, så manden skulle løbe ud af døren da jeg kom hjem. Og endnu mere end planlagt fordi jeg simpelthen var så lang tid om at cykle hjem fra arbejde… De 10 km plejer ikke at tage mere end 35 minutter, men i dag var jeg næsten en time om det… Puuuh. Og er kommet frem til at jeg heller ikke rigtig kan huske cykelturen, tror simpelthen jeg er trillet igennem byen på nærmest zombieagtig manér. Meget godt jeg ikke var i bil…

Og hende der barnet der, hun er langsomt i bedring. Og med mindre hun vågner og på mirakuløs vis er kureret for både hoste, snot og småfeber, så kommer morfaren og henter hende til en gang pasning på Vestegnen. Jeg skal til gengæld til noget årligt seminar på mit arbejde med spisning, og derefter ud og drikke drinks med nogle vildt sjove damer. Hvis der kommer et blogindlæg i morgen aften må I derfor meget gerne se bort fra det, jeg er enten alt for fuld eller endnu mere zombie…

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s