Kun kjoler!

“Ikke bukser i dag, mor”. Det er nu en daglig sætning fra Irma… Det tærer hårdt på garderoben, og stiller lidt flere krav til hvad vi shopper til barnet. Jeg tænker, at den her kjolefetisch går over igen, men ved jo reelt ikke om det sker i næste uge, til næste år… eller i gymnasiet!? Jeg synes jo det er aldeles fint, at hun har en holdning til hvad hun får på (kan I høre at det endnu ikke er blevet et problem?…), men nu er hun langsomt også begyndt at have en holdning til hvad jeg har på. Mens jeg stod og tog tøj på forleden, kom hun ind, klappede mig på låret og sagde: “Ikke bukser i dag, mor”! Så nu har jeg en 90 cm høj chef, der kommer med kommentarer til mit outfit før kl. 7 om morgenen… det skal nok ende i en personlig krise…

Heldigvis er Irma ikke prinsesse ind til benet. Her til aften har hende og jeg været alene hjemme og menuen har stået på tag-selv-bord bestående af rugbrød, frikadeller, ost, agurkestænger og peberfrugt. Og en lille bøtte makrel i tomat særlig til Irma – sidstnævnte spiste hun først (med ske!), og slikkede så bøtten tom, hvilket resulterede i makrel på næseryggen og begge kinder…(kan i øvrigt virkelig anbefale de portionsbøtter med makrel, de er lidt dyrere, men til gengæld slipper man for klamme dåser (…) og makrelrester der lugter i køleskabet!). Irma synes det er ret fantastisk når hun selv kan stå for opøsning og selv bestemme, hvad der ligger på tallerkenen (og vores andres i øvrigt…). Og her til aften endte hun med et stående taffel, hvor hun stod på sin stol og spiste lidt af det hele. Hun endte middagen med at sætte ny standard for tandsmør… I al hendes vælgen og vragen på middagsbordet, skulle der også smages på smørret… uden at sige for meget, har jeg nu smør i køleskabet med tandmærker i, HAPS!

5 thoughts on “Kun kjoler!

    • Tusind tak Emma. Jeg har lige kigget på din blog – fantastiske billeder du tager, og en skøn mave!! Rigtig meget pøj pøj med startskuddet om snart 🙂

  1. Pingback: Uhensigtsmæssigheder « Mor for første gang

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s