Tak for vinterferie

Der er nogle uger der bare skal slettes fra hukommelsen! Og muligvis også bare helt fra kalenderen. Så, Irma kastede jo rocker meget op lørdag nat, og det satte en ret voldsom dæmper på vores søndag. Mandag vågnede jeg og alt var godt, indtil jeg satte fødderne på gulvet… 10 minutter i vågen tilstand afgjorde sagen: jeg meldte mig syg! Jeg skyndte mig at vække manden inden jeg løb på badeværelset for at kaste op… Jeg brugte hele dagen på sofaen og var virkelig sølle!! I nat har Irma været vågen flere gange med ondt i maven, og her til morgen eksploderede hendes indre – på det nærmeste i hvert fald… Med andre har vi altså skiftevist smittet hinanden, skøøøønt! Her til morgen ville min søde mand så køre i netto efter juice og toastbrød til de maveramte, og fik såmænd sin næsten nye cykel stjålet!! Tror nu vi er oppe på 3 cykler inden for et år… (+ de to året før) Og så ville jeg lige være overskudsagtig og vaske sengetøj, og fik på mærkelig vis andelsforeningens to maskiner til at bryde sammen… Med mit vasketøj i! ahmen altså, nogle dage skal bare overståes! Nu er der kun tre dage – og fem topvigtige møder – før der er dømt vinterferie!! Nedtællingen ER startet!

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s