Kælkepremiere

Der ER altså mange fordele ved at have børn!! Og en af de absolut største kom til udtryk i søndags på Skamlingsbanken syd for Kolding. Jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst har kælket, kunne seriøst godt være bekymret for om det er på denne side af 1990’erne… Jeg fik liv til at låne både kælkevenligt tøj og støvler (højhælet ruskind er bare ikke skide praktisk…) og afsted kom vi.

Vi startede dog med at kvaje os manden og jeg. Irma har aldrig siddet på en kælk før og hendes debut blev altså foran på farens kælk, ned af en vildt stejl bakke, med lidt for meget fart på (alt andet var uundgåeligt) og sne i hovedet fra faren, der bremsede så meget han kunne… Hun var ikke til at lokke op på kælken igen efter den tur! Men hun havde en fest alligevel. Irma hyggede sig gevaldigt med at trække en kælk efter sig mens hun snakkede højt og forklarede alle der gad høre det, om sne og is og andre ting hun mødte på sin vej.

Det var først til allersidst, efter alle vi andre havde kælket løs i knap en time, at hun lod sig overtale og kom op i kælken. Til mit uheld var det på vej OP af Skamlingsbanken… Så nu vil jeg gerne bestille lidt mere sne, tak. Kunne være fedt med en kælketur mere inden foråret kommer 🙂

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s