Vundet!!

Okay, så blev den fødselsdag lige skudt rigtig godt i gang. Jeg har simpelthen vundet en konkurrence i dag – hvor tit er det lige det sker?? Min madblogger-søster udstedte for nylig en konkurrence hvor man kunne vinde potter og pander ved at fortælle den gode blogger hvad ens yndlingsopskrift var. Rimeligt nemt valg for mig, for jeg tror vi har lavet hendes shawarmaopskrift de første 10 gange herhjemme!! I dag er vinderen så blevet udtrukket og det er sket totalt uden snyd og nepotisme, men ved brug af noget random-værktøjs-teknik, som er fuldstændig snydefri! Og vinderen er simpelthen mig! Ahmen altså, føler mig som lykkens pamfilius – eller noget i den dur 🙂

Og så er jeg simpelthen startet til yoga i dag. Jeg havde en prøvetime for nogle uger tilbage, og havde så fæle kropssmerter i 3-4 dage efter, at jeg nu har meldt mig som fast kunde. Sjovt som de masochistiske træk er helt legitime når det kommer til sport… Og nu er der sikkert nogle bøller derude, der ikke synes at yoga er en sport, og dér var jeg også selv for omkring en måned siden… men nu er jeg vundet over på den alternative side! Simpelthen. Jeg begynder  ikke at tænde røgelse lige om lidt, så langt ovre er jeg heller ikke. Og hvis ikke hele rammen for træningen var ret afslappet (og helt utrolig tæt på hjem!!), så var jeg nok heller ikke kommet afsted anden gang. Nu er der i hvert fald betalt for de næste 8 uger, så må vi se om jeg holder ud (er jo ikke så afsindigt vedholdende når det kommer til det hersens idræt…)

Desuden bliver jeg nødt til at være lidt positivt tænkende for tiden, for det kører mildest talt af røvens til med Irmas soverytme! Jeg håber jeg kan få det lidt på afstand (søvnproblemerne ikke barnet), så jeg kan skrive om det i en munter tone i den nærmeste tid, men det trækker sgu tænder ud pt…

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s