Hurra og solskin

33 år sgu! Er faktisk ikke så pjattet med det tal, men året skal nok blive godt er jeg sikker på. Der er mange spændende ting i vente, og I skal nok høre om dem alle sammen – hvis I holder på lidt endnu… (er det ikke fedt med den slags cliffhangere???)

Nå, men dagen er kickstartet godt! Solen skinner, jeg har spist chokoladefondue-rester til morgenmad (hov…) og min mand har givet mig et chokoladekursus i fødselsdagsgave. I morgen aften 🙂 Det ligger lige præcis sådan at jeg ikke kan nå til yoga… men det er sgu nok meget godt… 

Om lidt kommer mine forældre og vi skal gå tur ved vandet, spise mere god mad (efter temaet 80’er klassikere med et twist!) og generelt bare hygge på den 33-årige måde – totalt voksent eller noget 😉 God søndag til alle!!

Reklamer

4 thoughts on “Hurra og solskin

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s