Præmie og gaver!

Åhja det har i sandhed været en weekend i pakkernes tegn – og fremskreden alder eller ej, så er pakker bare det bedste i verden! 🙂 Men helt uden for fødselsdagsnummer, så fik jeg i går den præmie jeg vandt ovre hos Signe! Et styks stegegryde og en sauterpande fra Gastrolux, som forhandles af Kitchen One. Det virker som noget virkeligt lækkert køkkengrej, men indtil videre har jeg altså kun dampet asparges i gryden, så det er nok lidt tidligt til en reel anmeldelse…

Irma synes også det var et temmelig stort hit at hendes mor kom slæbende med den store kasse, specielt fordi køkkentøjet var omgivet af flamingodimser. Og vi snakker seriøst mange!! Vi holdt en mindre fest med de mange dimser – kastede dem omkring os, lavede sneengle og Irma kravlede ud og ind af papkassen de var i. En fest siger jeg 🙂

I dag har jeg jo så fået de rigtige fødselsdagsgaver, og udover chokoladekurset fra manden har jeg fået gavekort, kagepynte-udstyr, Escoffiers madbibel (med bl.a. 75 opskrifter med æg…) og en vildt flot taske fra Madrid. Beriget, ja det tror jeg sgu nok 🙂 Nu er jeg efterhånden ret fødselsdagsmættet (har også noget at gøre med, at vi har spist SERIØST meget mad i de sidste to dage!!), og nu mangler kun kagen til kollegerne – satser på vanvittig højt mandag-morgen-overskud…. Tak for hilsner, gaver, sms’er og tanker. Tak for dejlig dag!!

20120311-220210.jpg

5 thoughts on “Præmie og gaver!

  1. Lækkert med godt nyt køkkenudstyr.
    Jeg kan til hver en tid anbefale scanpans gryder og pander. De en af verdens førende producenter af PFOA-fri non-stick produkter, som betyder at jeg ikke behøver at stege med så meget fedt og nemt kan komme igennem opvasken. 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s