Altsååå!!

Jeg ved godt jeg har skrevet det før, men der er virkelig kommet fuldt firspring i Irmas sprog!! Og i dag er hun kommet hjem fra vuggestue med et nyt udtryk: “Moar, altså mor!!” Jeg har ikke tal på hvor mange hun har sagt det siden vi er kommet hjem, men det har været i alle tænkelige situationer hvor hun ikke har været helt tilfreds med mig. Alt lige fra da jeg ville hjælpe hende af med flyverdragten (hvilket jeg bestemt ikke skulle blande mig i!) til da hun ville styre hvor meget citronsaft hun lige skulle drikke… Hun kunne overraskende nok godt lide det, selvom det var lidt af et codac moment da hun lærte hvor surt det var 🙂

Sammen med altså-vendingen er den mest brugte “jeg har selv!!” Irma har ikke helt styr på udsagnsordene, men hun har helt styr på at hun ikke vil hjælpes… Og vi øver os på at acceptere at alting tager rigtig meget længere tid end normalt…

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s