Ny rytme

Så prøver vi noget nyt – igen. Irma er nu helt holdt op med at sove i vuggestuen. Hvor hun for en måneds tid brugte lidt tid på at hvile mens de andre sov, nyder hun nu, at hende og Emily kan lege uforstyrret ude på gangen… Totalt frisk og i hopla hele dagen! Vores fineste opgave er så at sørge for, at hun IKKE falder i søvn en halv time efter hentning eller midt i eftermiddagssnacken. Så den står på aktivitet og leg i timerne frem til sengetid – og sengetiden er nu rykket frem til kl 18!! Det er godt nok tidligt, men det er nu engang lillefisens smertegrænse. Så vi skal bare sørge for at hun får noget at spise (det lykkedes ikke i går, hvilket gav os en nat fra helvede med en træt og sulten lille pige!), i tiden mellem 16 og 18. Synes det er en lidt stram tidsplan, men der er ikke rigtig andet at stille op. Hvis hun først falder i søvn om eftermiddagen, kan hun være vågen til 21 uden problemer, og det er for tiden ALT for lang tid over min sengetid…

Det her betyder også at vi vælger at lægge adskillige kampe på hylden. Når vi kun har 2 timer til rådighed med datteren om eftermiddagen, så skal de ikke bruges på skrig og skrål. Ikke hvis det kan undgås. Så Irma må for tiden gerne få havregryn eller rugbrød til aftensmad, og hun må gerne blive båret op af trappen – det er måske lidt imod hvad jeg tidligere har arbejdet for, men jeg vil så gerne have at eftermiddagen bliver hyggelig. Og selvfølgelig får hun ikke lov til alt, vi sætter ikke alle principper over styr her, men hendes smertetærskel er SÅ meget mindre når hun kommer træt hjem fra vuggestue, at hverken hun eller os får noget ud af at vi håndhæver, at hun SKAL smage på broccolien eller SKAL noget andet trivielt.

Jeg kommer også træt hjem fra arbejde for tiden, synes sgu det er okay at skue hinanden lidt MED hårene – det trænger vi til!!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s