Svært at forstå

Det er ikke helt nemt at forklare en to-årig hvorfor vi er i mormor og morfars hus uden at mormor og morfar er hjemme. Vi har nu flere gange været ude i indkørslen og konstatere at morfars bil IKKE er der, og at den ikke kommer lige foreløbig. Og som reglen er, har de her bedsteforældre også billeder på væggene af børnebørnene. Nu hvor vi næsten lige har været i Århus er kusine-Rosa besættelsen helt intakt, så hver gang Irma ser et billede af Rosa, blir hun helt ekstatisk, og spørger efter kusinen!

Og for at gøre forvirringen helt komplet får vi i morgen besøg af Farmor og Bedstefar, som skal være her et par dage. Jeg er meget spændt på reaktionen!! Så blir der virkelig byttet rundt på personer og hvor de holder til.

Vi nyder stadig at være husejere-til-låns, det ville nu altså være en del sjovere at have adgang til have med legehus og sandkasse hvis påsken ikke tilfældigvis lå i februar… Irma hygger i haven på trods af kulden, selvom hun brokker sig over vanter og hue – det er mere forældrene der er et problem. Vi pissefryser (for at sige det lige ud), og står som ispinde på skift ude ved Irma. I morgen går jeg på jagt efter min fars gamle falckdragt, den han bruger når han skovler sne… Så skal der hygges på ny, uden frossen mor!!

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s