Irma og dyrene

I onsdags var vi i Zoo for første gang. Altså Irmas første gang, that is… Vi mødte velforberedte op med overtræksbukser, flisjakker og tæppe til trækvognen – sammen med hvad der lignede resten af Københavns børnefamilier… Tror simpelthen ikke der var et eneste menneske på vej i Zoo uden selskab af et barn! Og selvom Irma var rigtig optaget af de andre børn, synes hun faktisk også at det med dyrene var ret sjovt. Særligt elefanter, næsehorn og giraffer tog kegler. Vi kom lige til tiden til at se et søløveshow, og jeg agerede verdens bedste forælder (troede jeg) og satte Irma op på skuldrene. Men her var det bare alt for spændende at kigge ned på alle de andre tilskuere end at kigge på søløverne… så var det på en måde lidt nemmere at forholde sig til de store dyr. Og så er der jo alle de andre åbenlyse fordele ved at være på tur med Farmor og Bedstefar: Så falder der is af! Det var praktisk talt også det eneste tidspunkt hvor trækvognen blev brugt til andet end oppakning, her hvor Irma sad og guffede is med et tæppe omkring sig…

I går fortsatte vi turistturen og gik en tur på Kastellet. Og vi blev enige om at spise frokost i solen efter rundturen på volden. Vi havde lovet Irma varm kakao så den ankom sammen med maden. Og 2 minutter efter at det store glas toppet med flødeskum blev placeret mellem tallerkener og glas, var der kakao over alt…. Hvorfor er det aldrig bare et glas vand der bliver væltet?? Men heldigvis blev både mad og tøj forskånet, og Irma sad stille og roligt og betragtede 4 voksne mennesker forsøge at tørre kakao og flødeskum op med fire papirservietter…. Og uden et muk fik hun i stedet lidt vand og nogle grøntsagstænger (med ketchup), hvilket nok var det mest imponerende. Jeg frygtede en lille pige med et voldsomt brøl, der ville fortælle os om hendes utilfredshed med den væltede kakao, men pyha! Og så var vi jo heldigvis udendørs, så skaden var temmelig lille.

Jeg tror ikke vi er helt enige herhjemme om det her med at have Irma med ude at spise, men hun klarede det faktisk ret god og var slet ikke den lille terrorist, som jeg beskrev i sommer… Så hvis stedet bare er børnevenligt nok, så skal det nok gå (og når det så er sagt, så ved jeg bare, at terroristen folder sig ud i ikke-før-sete-rammer næste gang vi vælger at gå ud, men det er næsten en naturlov…)

I dag var vi lige præcis ingen planer. Vi sagde farvel til Farmor og Bedstefar i morges, så resten af dagen er afsat til leg, boglæsning og kiggen på tegnefilm. Tror faktisk vi alle tre trænger til sådan en dag. God lang fredag til alle!!

Reklamer

2 thoughts on “Irma og dyrene

  1. Hey Marie.
    Du husker som en påskehare! Irma har da været i zoo m Clara & Ellen da vi holdt gl-venner-gensyn i Aalborg. Men hun husker det nok ikke. Lidt ligesom moren! Kys og go påske.

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s