Hjemme igen

Så er vi hjemme i vante rammer igen, og selvom de nu virker lidt små og haveløse, så er det nu også dejligt at komme hjem efter en uge til låns. Irma var både begejstret for gensyn med gyngen i gården, og hendes legetøj (for hold da op hvor skal der udvælges nøje når man pakker til en hel uge og skal kunne være i bus og metro iført barn, klapvogn, tasker og poser!!) Og vi er da også kommet i tanke om mindst en håndfuld ting som vi har glemt ude på vestegnen – man skulle tro at vi blev bedre til at pakke og være på farten, men det ender ALTID med at vi pakker i sidste øjeblik og styrter ud af døren for at nå en bus. Denne gang er det resulteret i at vi har glemt et smadret fad, som skulle have været smidt ud (Irma smækkede meget hårdt med en køkkenskuffe og mine forældre var pludselig et fad fattigere…), en kasse med legetøjsmad, som Irma elsker at lege med, en buket blomster, der nok er temmelig vissen når mine forældre lander i morgen aften (som min søde mand kom med på en særdeles tricky dag tidligere på ugen), en bunke biblioteksbøger, som vi lånte på en af de koldeste dage i påsken og noget fond, som manden stod og hyggede med at lave det meste af eftermiddagen i går… Nå, det må der rettes op på, og vi har heldigvis en stående invitation til at komme på besøg, fordi min far har købt en ultimativ pralemaskine: En meget fin rød Berkel, som på fineste maner kan skære skinke (og nej, det er ikke bare en helt almindelig pålægsmaskine!). Så jeg glæder mig til at rette op på skaderne og komme tilbage til vestegnen og smage importeret, friskskåret skinke!

Og det er altså ikke kun fordi vi er blevet helt hus-tossede, men vi har sat lejligheden til salg, igen. Denne gang lidt mere seriøst end sidst – klik endelig på vores fine annonce!! – og vi har åbent hus i morgen. Vi havde faktisk også åbent hus sidste søndag, men ingen kom… Så nu er jeg lidt spændt på i morgen. Vi har dog fået et opkald fra nogle interesserede, så vi er forholdsvist sikre på at de i hvert fald kommer… Morgenen byder derfor på brødbagning og oprydning (alle kneb gælder…) Men hvis nogen spørger hvad vi gør eller hvad vi vil hvis det rent faktisk lykkes at sælge, så har jeg ingen anelse, så lad endelig vær med at spørg, får lidt dårlige nerver af det….

Reklamer

2 thoughts on “Hjemme igen

  1. Sikke dog en lækker lejlighed. Den skal I nok få solgt inden så længe. Det bliver dog ikke til os – vi flytter nemlig i hus om en måned. Det bliver skønt med egen have. Vi plejer også at låne os frem, men er lidt trætte af de mange ture frem og tilbage, fordi vi har glemt noget…

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s