Overdragelse eller ej

Fredag aften sad vi og hyggede i stuen, legede med lego og og sludrede om dagen der var gået. Irmas puttetid er nu kl 19, og på det tidspunkt er hun normalt helt færdig. Men da vi nærmede os en halv time i godnattid slog Irma stadig koldbøtter og var i fuld hopla. Og da slog det mig pludselig: Hun har da sovet middagslur! I vuggestuen har de indført et dagsskema hvor der står anført om børnene har sovet, i hvad tidsrum og hvor meget de har spist. Men da manden hentede barnet fredag eftermiddag var Irma på legepladsen med et par pædagogmedhjælpere. Ingen af de faste fra Irmas stue havde tilsyneladende været på arbejde den dag, så der var heller intet skema – og manden fik intet af vide om Irmas dag. Det kan selvfølgelig ske, men jeg synes ikke det er fedt når vikarerne ikke får et par hjælpende ord med på vejen om de børn, der bor på stuen. Selvom Irma er holdt op med at sove middagslur og egentlig trives med det, er det jo ikke en umulighed at få hende til at sove til middag. Hvis man dedikerer lidt tid og lidt nussen på kinden, så kan det godt lade sig gøre. Det er sgu bare ikke i orden når det i den grad er et brud på hendes rytme.

Vi endte altså med en pige der kom alt for sent i seng fredag aften og vågnede alt for tidligt lørdag morgen. Og resultatet var en træt og umedgørlig lille fis – sådan en, der ikke kan sige ret meget andet end nej en hel dag… Godt det ikke er trættende… Vi bliver absolut nødt til at have en snak med den vuggestue, men det bliver nok ikke lige i morgen…

For i dag er vi vågnet op til en feberramt pige. Godt humør og nogenlunde energi, men brandvarm (og mere præcist får I det ikke, da vi er imellem termometre…). Og det er først i skrivende stund at jeg endelig lokker noget fast føde i hende, ellers har hun været kørende på juice og mælk. Og har sovet næsten 3 timer til middag… Er spændt på hvor meget det laver rod i rytmen?!!

 

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s