Alene hjemme

Irma er blevet hentet af morfaren i vuggestuen i dag – for første gang. Jeg mangler stadig at høre om hendes ansigtsudtryk da hun så ham dér, i uvante omgivelser, men jeg ved at det er gået godt. Det er en oprigtig logistikredning mine forældre laver, og det er rigtig dejligt, men kors hvor er det mærkeligt at komme hjem fra en lang arbejdsdag til en tom lejlighed. Ikke en lille fis, der kalder eller synger. Ikke nogen, der ligger og drømmer sødt i sin lille seng. Jeg synes ikke det har været så underligt når vi heller ikke selv skulle være hjemme, når der stod fest på dagsordenen eller noget i den dur. Men når det bare handler om lange dage, så er det bare lidt tomt uden en lille skat at kysse godnat (godt man har en stor en så…men altså…).

Lige nu forsøger jeg bare at nyde at jeg kan sove tungt, uden at skulle lytte efter lyde fra børneværelset eller små fødder på gulvet. Og også at vi kan sove lidt længere i morgen tidlig, og have bedre tid til pakning og oprydning. Vi skal nemlig i sommerhus i morgen aften. Vi har lavet en årlig tradition med min familie om at tage en weekend i sommerhus. Det er altid et nyt sted, og der står altid snak, mad og spil på programmet. Og med den vejrudsigt der foreløbig er for weekenden, ser det program ud til at holde… Så i morgen tidlig skal der pakkes og gøres klar til den tur, samtidig med at lejligheden skal shines – der er nemlig åbent hus på søndag. Vi har skiftet mægler fra Robinhus til Base1, og nu hvor der er prof folk på projektet med billedtagning, annonceskrivning, fremvisning OG kundekartotek, satser vi på at der rent faktisk kommer nogle potentielle købere på søndag, i modsætning til da vi holdt åbent hus 2 gange i påsken….Det kunne være lidt sjovt at få solgt – også selvom vi ikke aner hvor vi skal flytte hen… Overvejer om mobilhome er sagen?

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s