Kedelig mor

Det her med at være syg OG mor, hænger bare ikke sammen. I går brugte jeg en hel dag på at samle kræfter til ca 3 timers samvær med Irma – og var meget tilfreds med at hun hellere ville hjælpe mig med at ordne ærter end insistere på ridetur igennem lejligheden… I dag er tilstanden ikke meget bedre, feberen er væk men er til gengæld byttet ud med hoste… Ahrmen det er så ynkeligt! Og jeg har besluttet efter at have været henlagt til formiddagsserier og morgenfjernsyn (ved I godt at det hele er genudsendelser? Selvom der står DIREKTE i hjørnet, så har det været sendt før! Jeg har i hvert fald både hørt om solskinsvejr, koldskål, anmeldelser af dårlige actionfilm, gennemgang af sommerens accessories, tips til lækre sommerfødder og ‘pudsige’ familiekonstellationer før!!) at man godt kan blive rask udenfor! Så fjernsynet er slukket, og jeg sidder nu og halvsover med en kryds og tværs – og hoster… Tror dog helt bestemt solskinnet ville være en tand mere helbredende hvis det blev nydt med ben&jerry i stedet for halvlunken kamillethe…

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s