Prutter i familien…

Nu tror jeg ikke vi har mere omgang med vores indre gasser end andre familier, men det er trods alt kommet så vidt at de taler om det i vuggestuen nu… Måske vi (bogstaveligt talt) skulle stramme os lidt an!..

Jeg hentede Irma i vuggestuen i dag, og efter den første imødekommende snak om dagen der var gået, at de havde været på tur, om den fødselsdagskage de havde fået og om det billedlotteri som Irma er blevet pjattet med at spille, kom vi ind til sagens kerne…

Irma havde siddet og spist ved siden af en af de små piger. Den lille havde lænet sig godt tilbage i stolen og slået en stor prut. Irma kigger afmålt på hende, løfter den ene balle og siger ‘jeg kan også’ og fyrer en ordentlig en af!! Så fra at være pigen der i dag insisterede på at have lyserødt tylskørt på i vuggestuen, forvandlede hun sig pludselig til en mellemting mellem en 6-årig dreng og en havnearbejder…

Da pædagogerne grinende spørger om hun også gør det derhjemme, svarer hun ‘ja, og også mor og far’… Helt ærligt barn!! Så da Irma og jeg vinkede farvel i dag fik vi hilsnen ‘hav en god weekend, og prut godt’… Great!!

Reklamer

3 thoughts on “Prutter i familien…

  1. Pingback: Breaking News! « Mor for første gang

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s